Alle samlinger
Rejser & inspiration
Anbefalede rejsebureauer
Anbefalede rejsebureauer
Opdateret over en uge siden
anbefalede rejsebureauer skov rejser.jpg

Anbefalede rejsebureauer

SkovRejser.dk formidler rejser fra mange tyske rejsebureauer og det kan nogle gange godt være svært at finde rundt i dem alle. Derfor har vi skrevet kort om de mest benyttede tyske rejsebureauer under "Vigtig info".


Generelt set er de tyske rejsebureauer alle gode til at arrangere rejser. De har gode tilbud og sender hurtigt rejsedokumenter ud via mail.

Hvis du leder efter et bureau med ekstra børnerabatter, er Schauinsland Reisen, Alltours, ITS, FTI, Öger Tours og ETI gode bud.

Til grupperejser er Schauinsland, ITS , TUI og Öger Tours de mest benyttede.

I forhold til reklamationer og henvendelser er det vores erfaring at enkelte tyske rejsebureauer kan være længere tid om at svare end andre. F.eks. er LMX har lang svartid og er svære at ombooke, men til gengæld tilbyder de billige rejser.

Skulle det være tilfældet at der er noget du ikke er helt tilfredse med under rejsen, så er det MEGET vigtigt at kontakte guiden. Guiden er betalt af bureauet og det er guidens opgave at sørge for, at du bliver hørt. Hvis du er utilfreds med guidens løsningsforslag og du derfor vil klage når du kommer hjem, er det vigtigt at få guidens navn og dennes underskrift på en reklamation.

Besvarede dette dit spørgsmål?