Alle samlinger
Før rejsen
Vi kom ikke med vores fly
Vi kom ikke med vores fly
Opdateret over en uge siden
missede du dit fly skov rejser.jpg

Vi kom ikke med vores fly

Det kan ske, at man ikke når sit fly eller af andre årsager ikke kommer med.

Hvad skal du gøre for stadig at komme afsted?

Hvis du misser dit fly fra Hamborg Lufthavn, skal du kontakte flyselskabet i lufthavnen, som I skulle have været fløjet med. Derudover skal I også kontakte rejsebureauet. De vil kunne hjælpe jer med at finde en ny afgang for egen regning.

Der kan være mulighed for at komme en anden flyafgang allerede samme dag eller dagen efter.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at jeres rejse stadig er gældende i tilfælde af, at I ikke når flyet. Rejsebureauet har ret til at annullere jeres rejse ved for sen check-in. Kontakt derfor altid rejsebureauet eller vores tyske samarbejdspartner Travianet, hvis dette er tilfældet.

Rejsebureauet vil også undersøge, om jeres hotelværelse stadig er booket. Jeres rejse annulleres, hvis I ikke tjekker ind i tide.

Mange af rejsebureauerne har også et kontor i Hamborg Lufthavn. Her kan du henvende dig inden for åbningstiderne.

Er det ikke muligt at komme i kontakt med rejsebureauet eller Travianet, kan du kontakte vores support, så vi kan hjælpe jer videre.

Du skal være opmærksom på, at transfer vil annulleres. Hermed er det på eget ansvar at komme fra lufthavnen på hotellet. Vi anbefaler, at I forhører jer om dette ved rejsebureauet.

Så snart I har sikret jer, at hotellet er ledigt, kan du booke nye flybilletter. Det er derudover vigtigt at undersøge, om hjemrejsen stadig er gældende, så du kun skal booke udrejse.

SkovRejser.dk anbefaler altid, at I kører i god tid og er i lufthavnen minimum to timer før afrejse. I skal derudover sikre jer, at alle pas er gyldige, og at navnene står korrekt på billetterne.

Besvarede dette dit spørgsmål?