Flyforsinkelser
Opdateret over en uge siden
flyforsinkelser skov rejser.jpg

Ændringer angående fly

Flyselskabet har ret til at ændre afrejsetidspunktet med op til fire timer hver vej. Denne betingelse accepterer man, når man booker.

Enhver flyafgang er med forbehold for ændringer. Selve ændringen kan variere meget afhængigt af situationen. I de fleste tilfælde ændrer tiderne sig kun med få timer, men i visse tilfælde kan ændringen være længere. I sjældne tilfælde kan direkte fly også ændres til en rute med mellemlanding.

Hvis der forekommer ændringer omkring flytiderne, vil du modtage besked herom direkte på email.

Vil du klage over forsinkelse, aflysning eller andet angående fly?

Hvis du oplever forsinkelser eller ændringer af flytiderne på over fire timer, har du mulighed for at klage.

Flyselskabet og rejsebureauet er to forskellige enheder, som ikke arbejder sammen. SkovRejser.dk arbejder udelukkende sammen med rejsebureauerne. Derfor skal der i tilfælde med ændringer i flytiderne klages direkte til flyselskabet. Du kan finde information om, hvordan du klager, direkte på flyselskabets hjemmeside. Alternativt kan du også kontakte et firma, som hjælper danskere med at få kompensation for ændringer angående fly. Vi anbefaler f.eks. Flyhjælp.dk.

Flyforsinkelser og flyaflysninger er som udgangspunkt ikke dækket af rejseforsikringer, men her anbefaler vi, at du kontakter din forsikring direkte og hører dem ad.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at jeres rejse stadig er gældende i tilfælde af større flyforsinkelser. Rejsebureauet har ret til at annullere jeres rejse ved for sen check-in.

Kontakt derfor altid rejsebureauet eller vores tyske samarbejdspartner Travianet, hvis dette er tilfældet.

Ønsker du at klage over selve rejsen til rejsebureauet? Se mere her.

Besvarede dette dit spørgsmål?