Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerBetaling og betingelser
Bindende booking, rejsegaranti og betingelser
Bindende booking, rejsegaranti og betingelser
Opdateret over en uge siden
tysk rejsegaranti skov rejser.jpg

Er min bestilling bindende?

Når du booker en rejse via hjemmesiden, vil det altid være en juridisk bindende booking, hvor du accepterer rejsebureauets og flyselskabets betingelser. Derfor er det meget vigtigt, at du kontrollerer, at alle oplysninger er korrekte, inden du klikker Bindende booking.

Hvis vi hos SkovRejser.dk booker en rejse for dig, vil vi altid forsøge at booke rejsen som en reservation, så du har et par dage til at kontrollere, at navne, datoer mm. stemmer. Dog er dette ikke altid muligt.

Når din rejse er en bindende booking, kan rejsebureauet som udgangspunkt ikke annullere den gratis. Det kræver oftest et afbestillingsbeløb på 20-100% af rejsens pris at annullere rejsen. Størrelsen på afbestillingsgebyret varierer fra rejsebureau til rejsebureau, men det handler oftest også om, hvor tæt du er på afrejsedatoen. Tendensen er, at jo tættere du er på at rejse, jo dyrere er det at afbestille.

I nogle tilfælde er det muligt at annullere en rejse gratis eller ændre afrejsedatoen for jeres rejse, hvilket kan være billigere end at annullere. Der er dog ingen garantier, men hos SkovRejser.dk vil vi gerne forsøge at hjælpe. Der er også mulighed for at give rejsen til en anden eller flere andre personer, hvor man så kan betale et mindre beløb for en eller flere navneændringer. Kontakt os via det blå chat-ikon i højre hjørne eller på vores email [email protected], hvis vi skal undersøge muligheden for ombooking eller annullering.

Hvad hvis jeg gerne vil ændre noget i min booking?

Hvis du f.eks. ønsker at ændre antallet af værelser, at forlænge/forkorte rejsen, at fjerne/tilføje en person eller andet, kan man altid lave en forespørgsel på ombooking.

Hvis det er muligt at ændre din rejse, vil det stort set altid medføre et ombookingsgebyr. Det er individuelt, hvad dette gebyr er.

Hvis du har en forespørgsel på ombooking, er du velkommen til at kontakte os via det blå chat-ikon nederst i højre hjørne eller via vores email [email protected]. Så undersøger vi gerne, hvad vi kan gøre for jer.

Hvad hvis rejsebureauet går konkurs?

Skulle det ske, at rejsebureauet eller flyselskabet går konkurs, er du dækket af den tyske rejsegarantiordning. Den sikrer, at du får dine penge tilbage, hvis konkursen sker, inden du skal rejse.

Er du allerede på destinationen, får du omkostningerne til hjemtransport dækket. Da SkovRejser.dk formidler rejser fra tyske rejseudbydere, er det den tyske rejsegarantiordning, der gælder. Den tyske rejsegarantiordning svarer til den danske.


Se mere om rejsegarantiordningen her.

​Forsikringsbeviset: Sicherungschein​

Forsikringsbeviset (på tysk Sicherungschein) modtager du sammen med dine billetter/rejsedokumenter. Det er vigtigt, at du tager denne Sicherungschein med på rejsen. Det er nemlig dit bevis for, at du er dækket af rejsegarantiordningen ved selskabets insolvens eller konkurs.

Hvad er de tyske rejseselskabers betingelser?

Når du booker en rejse via SkovRejser.dk, opstår den juridiske aftale (rejsekontrakten) mellem dig og det tyske rejseselskab. Det er derfor deres generelle forretningsbetingelser, der gælder. Forretningsbetingelser kaldes i Tyskland for AGB (Allgemeine Geschäftsbedingungen).


Når du booker en rejse med en tysk rejsearrangør, skal du acceptere disse forretningsbetingelser. Det er derfor vigtigt, at du læser forretningsbetingelserne igennem, så du ved, hvad du skal gøre f.eks. ved sygdom før afrejse.


Hver enkelt rejsearrangør har efter tysk lov deres egne AGB’er. Disse AGB’er indeholder f.eks. regler vedrørende:

- Afbrydelse af rejser

- Afbestilling af rejser

- Gebyr ved ændring/rettelser i bestillingen - fx navne

- Sygdom før afrejse

- Rejseforsikring

- Force majeure

- Hæftelse ved skader

- Databeskyttelse

Besvarede dette dit spørgsmål?