Alle samlinger
Under rejsen
Rejseændringer, annullering af rejse, Ramadan og Force Majeure
Rejseændringer, annullering af rejse, Ramadan og Force Majeure
Opdateret over en uge siden
flyændringer skov rejser.jpg

Har du ændringer på din rejse?

Hvis du f.eks. ønsker at ændre antallet af værelser, forlænge/forkorte rejsen, vil fjerne/tilføje en person eller andet, kan man altid lave en forespørgsel på ombooking.

Hvis det er muligt at ændre din rejse, vil det stort set altid medføre et ombookingsgebyr. Det er individuelt, hvad dette gebyr er.

Hvis du har en forespørgsel på ombooking, er du velkommen til at kontakte os via det blå chat-ikon nederst i højre hjørne eller via vores email [email protected]. Så undersøger vi gerne, hvad vi kan gøre for dig.

Annullering af rejse

Når du har booket rejsen, er den juridisk bindende mellem dig og rejseselskabet. Hvis du efterfølgende ønsker at afbestille din rejse, skal du være opmærksom på at det tyske rejseselskab kræver et annulleringsgebyr.

Gebyret varierer afhængigt af rejsebureau og antal dage før afrejse. Dette beløb kan være op til 90 % af rejsens samlede pris. Du kan læse mere under rejsebureauets rejsebetingelser.

Vi anbefaler altid, at du tegner en rejseforsikring. Spørg dit eget forsikringsselskab, om du har en rejseforsikring, eller du skal tilkøbe den i forbindelse med din rejse.

Ændringer fra rejsebureauet

Ved ændringer af rejsen fra rejsebureauet vil du modtage besked herom direkte via mail.

I tilfælde af ændringer fra rejsebureauet vil du modtage alternative forslag eller muligheden for annullering af rejsen.

SkovRejser.dk tager forbehold for ændringer af rejsen.

Hvad er Ramadan?

Ramadan er fasteperiode, hvor muslimer faster fra solopgang til solnedgang. Ramadan varer ca. én måned.


Under ramadan-perioden kan butikker og restauranter på jeres rejsedestination have begrænsede åbningstider i løbet af dagen. I stedet vil de have åbent om aftenen.


Vær opmærksom på at det i nogle lande anses for værende uhøfligt, at spise på åben gade under højtiden.


På nogle hoteller serveres traditionel mad, og der afholdes specielle aktiviteter. Ramadanen sluttes af med en stor fest kaldet Eid. Glæd jer over at være en del af denne store festlighed.

Hvad med Force Majeure?

Force Majeure er enhver uforudsigelig og uundgåelig hændelse som ingen kan stå til ansvar for. Force Majeure kan for eksempel være en naturkatastrofe, arbejdsnedlæggelse eller borgerkrig.
Det anbefales, at du kontakter dit forsikringsselskab ved hjemkomst vedrørende erstatning af eventuelle udgifter forbundet med hjemrejsen.


SkovRejser.dk fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med udgifter, der kan forekomme grundet Force Majeure.

Besvarede dette dit spørgsmål?