Alle samlinger
Betaling og betingelser
Betaling af rejsen og restbetaling
Betaling af rejsen og restbetaling
Opdateret i denne uge

Hvordan betaler jeg min rejse?

Nogle rejseselskaber tilbyder udelukkende betaling via bankoverførsel, mens andre rejseselskaber også tilbyder betaling med kreditkort.
Bankoverførsel


For at betale via bankoverførsel skal du lave udenlandsk bankoverførsel via din netbank til det tyske rejseselskab. Du modtager fakturaen efter din booking. Fakturaen indeholder information om depositum, restbetalingen, forfaldsdato samt de nødvendige bankoplysninger.


Under vigtig info kan du se en vejledning til betaling med bankoverførsel.
Vær opmærksom på at du altid skal skrive dit referencenummer i kommentaren ved betalingen.
Hvis du har brug for hjælp kontakt da din bank eller vores support.

Kreditkort

Betaling via kreditkort sker automatisk efter kortet er indtastet i bookingen.
Man betaler ved de tyske rejsebureauer sin rejse i to rater. Første rate er et depositum, der svarer til ca. 20-40% af rejsens total pris. Anden rate er restbeløbet, som betales ca. 4 uger før afrejse. Vær opmærksom på, at bestiller i en afrejse med mindre end 4 uger til ferien, så vil hele beløbet blive trukket på én gang.


Vi gør opmærksom på, at der på visakort ikke kan hæves mere end 25.000 kr, over en 30 dages periode. Koster jeres rejse mere skal du kontakte din bank og hæve betalingsloftet.


Hvis i har en rejseforsikring via mastercard kan dette også benyttes ved tyske rejsebureauer.


Det kan forekomme, at der kan gå op til 7 arbejdsdage før betalingen er trukket fra jeres konto. Er pengene stadig ikke trukket 7 arbejdsdage efter forfaldsdatoen, så vil vores support meget gerne høre fra dig.


Der er ifølge EU-direktivet fra d. 13/1-2018 ikke længere kortgebyr, når du betaler din rejse gennem SkovRejser.dk.

Betaling af Last Minute rejser

Ved Last Minute rejser vil vi anbefale at betale med kreditkort da transaktionen er hurtigere. Hvis dette ikke kan lade sig gøre kan du betale med bankoverførsel og sende et bevis for overførslen til rejsebureauet


En anden mulighed er at betalingen skal ske ved skranken "AHS", i terminal 1, i Hamborg Lufthavn. Vær opmærksom på at man ikke altid kan betale med kreditkort eller hæve pengene i lufthavnen, og det kan derfor være nødvendigt, at du har Euro med.


Det er vigtigt i straks kontakter supporten ved en Last Minute booking, og hører hvordan betalingen konkret skal foregå.

Besvarede dette dit spørgsmål?