Spring videre til hovedindholdet
Navn i bookingen
Opdateret over en uge siden
hvordan skal jeg stave mit navn skov rejser.jpg

Hvordan skal jeg skrive mit navn?

Har du et navn som indeholder et eller flere af disse bogstaver: Æ, Ø eller Å, skal du være opmærksom, når du booker din rejse.

Du skal skrive dit navn præcis som det fremgår i dit pas.

Hedder du Åse Jørgensen, skal du skrive følgende:
- Fornavn: Åse
- Efternavn: Jørgensen

Du skal altså ikke selv ændre dine bogstaver til hhv. Ae, Oe, Aa, A eller O. Det vil rejseselskaberne selv gøre på dine rejsedokumenter. Synes du alligevel at det virker forkert, kan du sende os en mail på [email protected], og så hjælper vi gerne.

Har du et eller flere mellemnavne, er det vigtigt, at du skriver dem som enten fornavn eller efternavn i henhold til passet.

Hedder du Åse Marie Jørgensen, skal du skrive følgende afhængigt af, hvad der står i dit pas:
Eksempel 1:
- Fornavn: Åse Marie
- Efternavn: Jørgensen
Eksempel 2:
- Fornavn Åse
- Efternavn: Marie Jørgensen

Navne med mere end 16 bogstaver

Navne, der er længere end 16 bogstaver, kan ikke stå på billetten. Alligevel skal du skrive hele navnet. Hvis dit navn har mere end 16 bogstaver, vil rejsebureauet trække navnet sammen eller undlade et par bogstaver i dine rejsedokumenter. Dette er helt normalt og vil ikke have betydning for rejsen.

Stave- eller tastefejl i min booking

Er der sket en stave- eller tastefejl under bookingen, er det dit eget ansvar at få dette rettet. Kontakt straks vores support, som meget gerne hjælper. De tyske rejsebureauer opkræver oftest et administrationsgebyr for ændring af stave- og tastefejl.

Det er vigtigt at få rettet eventuelle fejl i navnet, da du ellers risikerer at blive afvist ved check-in, hvis dine informationer ikke stemmer overens med dit pas.

Der er fejl i mit køn

Står du eller nogen af dine medrejsende som male eller female, og er dette forkert, skal du ikke være bekymret. Dette har ingen betydning for din rejse eller dine billetter.

Besvarede dette dit spørgsmål?