Før rejsen
Check-in og pladsreservation
Opdateret over en uge siden

Nederst i denne artikel finder du en liste over de enkelte flyselskabers muligheder og regler for check-in.

Check-in ved skranke

Når du ankommer til Hamborg Lufthavn, skal du finde skranken for dit flyselskab og vise dine vouchers/billetter og dit pas.

Her vil du modtage dit boarding pass, sædenummer, gatenummer, samt aflevere din bagage.

Hvis du har udfordringer med at finde den rigtige skranke, findes der i ankomsthallen flere steder med informationstavler. Derudover er lufthavnspersonalet også altid behjælpelige.

Vi gør opmærksom på at flere rejselskaber tager et gebyr for at foretage check-in i lufthavnen ved skranken.

Check-in ved automat

Flere flyselskaber giver mulighed for at checke ind via check-in automater. Disse er lokalisteret i ankomsthallen.

Her skal du benytte det pas, som tilhører den, som har booket rejsen. Hav også dine rejsedokumenter klar, hvis det bliver nødvendigt.

Online check-in

Online check-in giver dig mulighed for at checke ind hjemmefra og selv medbringe dit boarding pass.

Dit login til online check-in er oftest dit bookingnummer og efternavn. Enkelte flyselskaber har en kode, som du kan finde på din bekræftelse eller billet.

Du kan checke ind online via flyselskabets hjemmeside eller app.

Vær opmærksom på, at du først kan checke ind 72-48 timer før afrejse afhængigt af dit rejsebureau.

Bemærk at ikke alle flyselskaber tilbyder online check-in.

Sædereservation

Man kan først reservere flysæder ved check-in - enten online eller fysisk. Oftest vil der være et gebyr i forbindelse med dette.

SkovRejser.dk hverken kan eller reservere flysæder for dig som kunde - det skal du selv gøre ved check-in.

Muligheder og regler for check-in hos de individuelle flyselskaber:

Eurowings:

Når I flyver med Eurowings, kan I lave online check-in 72 timer før afgang.

Her skal I huske at vælge "login for customers of tour operator".

Herefter indtaster I bookingnummer og efternavn på den person, som har booket rejsen.

I kan finde online check-in via følgende link:

SunExpress:

Når I flyver med SunExpress, kan I lave online check-in 36 timer før afgang. Vær opmærksom på at SunExpress opkræver et gebyr for at lave fysisk check-in i lufthavnen.

Her skal I huske at vælge "tour operator".

Herefter indtaster I afgang og ankomst lufthavn, bookingnummer samt fornavn og efternavn på den person som har booket rejsen.

I kan finde online check-in via følgende link:

Pegasus:

Når I flyver med Pegasus, kan I lave online check-in 48 timer før afgang.

Her skal I indtaste efternavn på den person, som rejsen er booket i samt jeres PNR-nummer (findes på flybilletten).

I kan finde online check-in via følgende link:

Lufthansa:

Når I flyver med Lufthansa kan I lave online check-in 23 timer før afgang.

Her skal I huske at vælge "tour operator".

Herefter indtaste I afgang og ankomst lufthavnen, bookingnummer, flynummer, fornavn og efternavn.

I kan finde online check-in via følgende link:

Swiss:

Når I flyver med Swiss, kan I lave online check-in 23 timer før afgang.

Her indtaster bookingnummer og efternavn.

I kan finde online check-in via følgende link (log-in er nederst på siden):

Tailwind Airlines:

Har desværre ikke online check-in, her kan man først lave check-in i lufthavnen på den "gammeldags" måde.

Marabu:

Når I flyver med Marabu, skal man lave online check-in via Condors hjemmeside.

Når I flyver med Marabu/Condor, kan I lave online check-in 24 timer før afgang.

Her skal I huske at vælge "tour operator".

Herefter indtaster I rejsebureau, afgangsdato, bookingnummer og efternavn.

I kan finde online check-in via følgende link:

Air Cairo:

Har desværre ikke online check-in, så her kan man først lave check-in i lufthavnen på den "gammeldags" måde.

I kan læse mere om lufthavns check-in med Air Cairo her:

Condor:

Når I flyver med Condor, kan I lave online check-in 24 timer før afgang.

Her skal I huske at vælge "tour operator".

Herefter indtaster I rejsebureau, afgangsdato, bookingnummer og efternavn.

I kan finde online check-in via følgende link:

Freebird Airlines:

Når I flyver med Freebird Airlines, kan I lave online check-in 24 timer før afgang.

Her skal I huske at vælge "tour operator customer".

Herefter indtaster I fornavn og efternavn, bookingnummer samt afgangs- og ankomstby.

I kan finde online check-in via følgende link: