Alle samlinger
Generelt
Lufthavne: Lübeck, Berlin, Rostock
Lufthavne: Lübeck, Berlin, Rostock
Opdateret over en uge siden
hamborg lufthavn.jpg

Lübeck Lufthavn

Lufthavnen i Lübeck er nem tilgængelig og parkeringsmulighederne er i top. Dermed er Lübeck Lufthavn et godt alternativ, hvis transporten til lufthavnen skal være nemt og hurtigt.

Lübeck Lufthavn Skov Rejser.webp

Hvis du gerne vil undgå at have din bil stående i Lübeck lufthavn, kan du i stedet benytte dig af toget, som ankommer via strækningen Lübeck-Lüneburg. Dette afgår fra Lübeck hovedbanegård hver time.

Husk at være opmærksom på, om dit tyske rejsebureau har ”kostenlos bahn ticket/Zug zum Flug”, hvor du gratis kan rejse med Deutsche Bahn (DB) i Tyskland.

Butikker og restauranter

Der er rig mulighed for at shoppe toldfrit i Lübeck lufthavn og derved spare op til 40 % på alt fra ure, smykker, solbriller og parfume. Hvis du har behov for mad og drikke, er Sweet & Goods Bistroen altid et godt valg.

Berlin Lufthavn

Hvis du ønsker at flyve fra Berlin, flyver du fra Berlin Brandenburg Lufthavn.

Der går tog direkte til Brandenburg International fra Alexanderplatz samt hovedbanegården i Berlin.

Når I tjekker ind i lufthavnen, vil I som udgangspunkt skulle tjekke ind 2,5 timer før afrejse (ved oversøiske rejser er det ofte endnu tidligere - dette fremgår ofte af flyselskabets hjemmeside). Dette kan dog variere fra rejsebureau til rejsebureau.

Rostock Lufthavn

Hvis du er bosat på Sjælland, kan det være fordelagtigt at benytte sig af Rostock lufthavn, som er en lille lufthavn, der er placeret tæt på Femern forbindelsen.

Rostock Lufthavn Skov Rejser.webp

I lufthavnen vil du have mulighed for at tjekke ind ved en af de fem check in skranker senest 2 timer inden afgang (ved oversøiske rejser er det ofte endnu tidligere - dette fremgår ofte af flyselskabets hjemmeside). Hvis du ønsker at blive opdateret med nye informationer, kan du gratis tilmelde dig lufthavnens sms service, som giver dig besked, hvis der f.eks. opstår ændringer i flyvetiderne.

Selvom Rostock lufthavn er en mindre lufthavn, vil du stadig have mulighed for at shoppe i den toldfrie butik. Du vil have have mulighed for at spare op til 20 % på varer såsom spiritus, kosmetik og legetøj.

Besvarede dette dit spørgsmål?