Grupperejser
Opdateret over en uge siden
grupperejser skov rejser.jpg

Grupper af rejsende

Grupperejser er, hvis I enten:

- Er 5 eller flere voksne.
- Er 4 eller flere børn.
- Ønsker at bo i 2 eller flere boligenheder.

På vores hjemmeside kan I booke på to måder; Skal I bruge flere værelser, er det sikreste at lade os gøre det manuelt. Herved sikrer I jer, at I får alle rejsende samlet i én booking og at fly eller hotel ikke er optaget ved 2. booking. GÅ TIL GRUPPEREJSEFORMULAREN.


Mange vælger dog, at gøre det selv via nettet med 2 enheder og samme tilbud, da det kan være billigere at lave to små bookinger end én stor. Det er nemlig kun meget få bureauer, der kan lave gruppebookinger på mere end 6 personer. Derved falder mange bureauer væk fra listen over gode tilbud. Det er klart at jo flere bureauer, desto større konkurrence og dermed billigere rejser. Skriv i kommentarfeltet, at I rejser sammen, så får vi jer sat sammen som en gruppe. Vælger I denne løsning kan SkovRejser.dk ikke garantere at der er plads til jer alle på rejsen. Risikoen ved at noget går galt er jeres, og I skal huske, at bookinger er bindende.

Hvis du har fundet to eller flere tilbud, som du vil booke som én gruppe, kan du sende dét, du har fundet på hjemmesiden, til os på [email protected]. Vi vil dermed undersøge, om vi kan få det booket for dig. Husk at sende det fulde navn på alle rejsedeltagerne, deltagernes fødselsdagsdato, samt hvem der skal bo sammen.

Klik herunder på vores formular, hvis I ønsker et tilbud på en grupperejse. Det kan tage 1-2 dage at få tilbud og i højsæsonen en smule længere. Når I har modtaget tilbuddet, skal I være hurtige, da alle tilbud er åbne og kan bookes af andre.

Besvarede dette dit spørgsmål?