Grupperejser
Opdateret over en uge siden
grupperejser skov rejser.jpg

Hvad er en grupperejse?

En grupperejse er, hvis man bor på mere end to værelse i samme booking.

Skal I bruge mere end ét værelse, er det sikrest, at lade SkovRejser.dk gøre det manuelt. Herved sikrer I jer, at I får alle rejsende samlet i én booking, og at fly eller hotel ikke er optaget. Dette kan nemlig godt risikeres, hvis man booker over to omgange via hjemmesiden.

Ønsker I et/flere tilbud på grupperejser, kan vores grupperejseformular tilgås her:


Mange vælger dog, at gøre det selv på vores hjemmeside med to enheder og samme tilbud, da det kan være billigere at lave to små bookinger end én stor. Skriv i kommentarfeltet, at I rejser sammen, så får vi jer sat sammen som en gruppe.

Vælger I denne løsning, kan SkovRejser.dk ikke garantere, at der er plads til jer alle på rejsen. Den risiko løber man, når man booker ad to omgange. I skal huske, at bookinger er bindende.

Hvis du har fundet to eller flere tilbud, som du vil booke som én gruppe, kan du sende dét, du har fundet på hjemmesiden, til os på [email protected]. Vi vil dermed undersøge, om vi kan få det booket for dig. Husk at sende det fulde navn på alle rejsedeltagerne, deltagernes fødselsdagsdato, samt hvem der skal bo sammen.

Klik herunder på vores formular, hvis I ønsker et tilbud på en grupperejse. Det kan tage 1-2 dage at få tilbud og i højsæsonen en smule længere. Når I har modtaget tilbuddet, skal I være hurtige, da alle tilbud er åbne og kan bookes af andre.

Besvarede dette dit spørgsmål?