Alle samlinger
Generelt
Fordele ved SkovRejser.dk
Fordele ved SkovRejser.dk
Opdateret over en uge siden
fordele ved skov rejser.jpg

Hvad er dine fordele ved at booke en rejse via SkovRejser.dk?

SkovRejser.dk er en af Danmarks bedste rejseportaler. Vi sørger for at markedsføre de tyske rejsebureauer på dansk til din fordel. Vi bliver ofte rost for at have en af rejsebranchens mest brugervenlige hjemmesider.

Vi tilbyder en dansk supportservice uden yderligere omkostninger. Ligeledes er det uden omkostninger at booke din rejse igennem SkovRejser.dk's hjemmeside, da vi får et mindre markedsføringstilskud fra det tyske rejsebureau for denne service.

Fordelene ved at booke din charterrejse via SkovRejser.dk er følgende:

- Store besparelser: I gennemsnit sparer vores kunder 40 %, hvis man sammenligner med de danske rejseselskabers priser. Der er over 80 tyske rejsebureauer, som alle kæmper for at sælge jer en billig rejse.

- Dansk support: Alle ugens syv dage er SkovRejser.dk's supportpersonale parate til, at hjælpe dig.

- Stor fleksibilitet i antal rejsedage: Du kan rejse fra Hamborg alle ugens dage, og du kan selv vælge din rejselængde. Du er derfor ikke låst på at skulle rejse i enten syv eller 14 dage.

- Grænsehandel: Ved hjemkomst efter en dejlig ferie har du mulighed for at stoppe ved grænsen og handle billigt ind.

- Bagage inkluderet i prisen: På alle vores rejser er bagage inkluderet i prisen, og det er derfor ikke noget, der skal tilkøbes efterfølgende. Alt afhængig af flyselskab kan I checke mellem 15 og 23 kg ind pr. person og medbringe en mindre håndbagage.

- Sikkerhed ved konkurs: I tilfælde af konkurs er du, udover at være sikret af den tyske rejsegarantiordning, også sikret gennem rejsebureauets egen forsikring. Alle de tyske rejsebureauer har pligt til at have en forsikring, der dækker gæstens tab, hvis dette mod forventning skulle ske.

- Gratis parkering og tilbud hos lufthavnshotellerne: Skal du flyve tidligt om morgenen, er det oplagt, at tage en overnatning på ét af lufthavnshotellerne. Udover at være frisk, og veludhvilet, til rejsen, får du morgenmad, og parkering. Hvis I vælger at booke et ophold på et af lufthavnshotellerne, får I gratis parkering under jeres ophold på lufthavnshotellet.

- Togforbindelse til Hamborg Lufthavn. Hvis du ønsker at lade bilen stå hjemme, kan du tage toget til Hamborg Lufthavn, hvor toget stopper i kælderen. Nogle rejsebureauer sender et Rail&Fly-Karte med, som er gratis togbilletter på den tyske strækning - inkluderet i din rejse. Dette kaldes også Zug zum Flug (tog til fly).

- Danskerhoteller: Til trods for at du rejser med et tysk rejsebureau, er det muligt at booke sig ind på danskerhoteller, som er de hoteller, danskerne typisk benytter sig af. Herved er det også nemmere at sammenligne priser med danske udbydere.

Skal vi lave et gratis og uforpligtende tilbud til din næste ferie? Udfyld vores grupperejseformular eller kontakt os via det blå chat-ikon i nederste højre hjørne for at få nogle skønne tilbud.

Besvarede dette dit spørgsmål?