Alle samlinger
Hamborg Lufthavn
Parkering, Hamborg Lufthavn
Parkering, Hamborg Lufthavn
Opdateret over en uge siden
parkering og lufthavnshotel skov rejser.jpg

Parkering

SkovRejser.dk anbefaler, at alle der ankommer til Hamborg lufthavn i bil, bestiller en parkeringsplads hjemmefra. Det er muligt at finde en parkeringsplads, når du ankommer til lufthavnen. Dette kan dog være sværere i højsæsonen og kan tage længere tid.

Der er mange billige parkeringsmuligheder i Hamborg Lufthavn. Tommelfingerreglen er, at jo længere du holder fra terminalerne, jo billigere er det. På denne måde kan du selv bestemme, om du ønsker at gå fra din bil eller tage en shuttlebus direkte til terminalen.

Undersøg på forhånd parkingspladsens vilkår og betingelser samt retningslinjer for ankomst. Vi anbefaler, at i ankommer i god tid, da transporttiden fra parkeringspladsen varierer.

Se mere under Hamborg Lufthavn og parkering for hjælp til at booke jeres parkeringsplads. Vi samarbejder ikke med nogle parkeringsselskaber, så kontakt selskabet direkte, hvis I har brug for hjælp.

Når du skal finde din parkeringsplads, skal du være opmærksom på følgende:

- Ankom i god tid. Der kan gå en halv time fra i ankommer til P-huset, til I er i lufthavnen.

- Indtast parkeringshusets adresse i en GPS eller print en ruteplan ud.

- Ved nogle parkeringshuse, skal du ringe til P-huset en halv time før ankomst. Se mere i din bekræftelse for parkeringspladsen.

Har I ikke betalt på forhånd, tager parkeringspladserne oftest kun imod kontanter.

Besvarede dette dit spørgsmål?