Alle samlinger
Før rejsen
Hvordan skal jeg stave navnet?
Hvordan skal jeg stave navnet?
Opdateret i denne uge
hvordan skal jeg stave mit navn skov rejser.jpg

Hvordan skal jeg skrive mit navn?
Har du et navn som indeholder et eller flere af disse bogstaver: Æ, Ø eller Å, så skal du være opmærksom, når du booker din rejse.

Du skal skrive dit navn præcis som det fremgår i dit pas.

Hedder du Åse Jørgensen, skal du skrive følgende:
- Fornavn: Åse
- Efternavn: Jørgensen

Du skal altså ikke selv ændre dine bogstaver til hhv. Ae, Oe eller Aa. Det vil rejseselskaberne selv gøre på dine rejsedokumenter. Synes du alligevel at det virker forkert, så vil vores support meget gerne hjælpe dig.

Har du et eller flere mellemnavne er det vigtigt, at du skriver dem korrekt ift. fornavn og efternavn i forhold til passet.

Hedder du Åse Marie Jørgensen, skal du skrive følgende:
Eksempel 1:
- Fornavn: Åse Marie
- Efternavn: Jørgensen
Eksempel 2:
- Fornavn Åse
- Efternavn: Marie Jørgensen

Stave- eller tastefejl i min booking

Er der sket en stave- eller tastefejl under bookingen er det dit eget ansvar at få dette rettet. Kontakt straks vores support, som meget gerne hjælper. De tyske rejsebureauer opkræver oftest et administrationsgebyr for ændring af stave- og tastefejl.

Det er vigtigt at få rettet eventuelle fejl i navnet da du ellers risikerer at blive afvist ved Check-In hvis dine informationer ikke stemmer overens med dit pas.

Der er fejl i mit køn

Står du eller nogen af dine medrejsende som male eller female, og er dette forkert, skal du ikke være bekymret. Dette har ingen betydning for din rejse eller dine billetter.

Besvarede dette dit spørgsmål?