Rejseinspiration
Opdateret over en uge siden
rejseinspiration skov rejser.jpg

Har du svært ved at beslutte dig for, hvor i verden du skal rejse hen?

SkovRejser.dk er Danmarks største bookingportal for rejser via tyske rejsebureauer. Her finder du rejser til alle de kendte charterdestinationer. Vi giver meget gerne inspiration og guider dig frem til den rejse, der matcher dine kriterier bedst.

Vores yndlings destinationer

Under kategorien inspiration har vi samlet nogle af de mest populære rejsedestinationer. Her kan du blandt andet læse om populære hoteller, de bedste badestrande, mest besøgte områder mm.

Vi har udarbejdet en liste med anbefalede familiehoteller. Det er kun en meget lille del af udvalget. Der er mange flere dejlige hoteller, og vi arbejder konstant på at gøre listen længere.

Derudover har alle hoteller en smiley, som viser, hvor godt hotellet er anbefalet af gæster.

Du vil også kunne finde inspiration til rejsedestinationer til lande som f.eks. Tyrkiet, hvor Alanya, Bodum, Marmaris og Side er fantastiske charterdestinationer. Et andet eksempel er Grækenland med de dejlige øer Kreta, Rhodos, Zakynthos, Korfu samt Santorino. Mallorca, Den Dominikanske Republik og Cuba er også virkelig gode bud på en dejlig ferie. Hvis du bare gerne vil finde den billigste løsning, kan det anbefales at se vores guide billige rejser.

I højsæsonen bookes der flest rejser til Tyrkiet og Grækenland - både fastlandet og de græske øer er ekstremt populære. Det er to lande, hvor man får rigtig meget for pengene. Bulgarien - herunder Varna, Sunny Beach, Golden Sands og Burgas - er ligeledes populært, og her er priserne også rigtig gode.

Bedste destinationer uden for sæsonen

Skal du afsted uden for sæsonen og ønsker du, at det skal være varmt, skal du vælge Egypten f.eks. Hurghada eller De Kanariske Øer som Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura eller den portugisiske ø Madeira. Alle er dejlige steder med godt vejr året rundt. Tyrkiet og Grækenland - især de sydlige øer som Rhodos og Kreta - har ganske godt vejr helt hen til slutningen af oktober. Kap Verde, som ligger endnu længere mod syd, har også garanti for godt vejr. Her findes endda nogle fantastiske all inclusive-hoteller. Hvis I vil afsted for bare at slappe af og hygge jer med god mad, er det absolut en god mulighed. Oversøisk er Cuba, Den Dominikanske Republik og Thailand yderst populært. Alle velkendte charterdestinationer.

Besvarede dette dit spørgsmål?