Alle samlinger
Før rejsen
Booking og værelsestyper
Booking og værelsestyper
Opdateret over en uge siden
booking skov rejser.jpg

Hvordan booker jeg?

Via vores forside kan du indtaste din ønskede destination, ønskede rejsedatoer og antal personer, der skal med på rejsen. Klikker du videre, vil du få vist en masse tilbud, inden for dine ønsker.

I venstre side har vi filtre såsom forplejning, transfer, værelsestype mm. Man kan også vælge endnu mere specifikke filtre såsom børnevenlig, gode sportstilbud og fitnessrum, så du kan finden den ferie, som passer præcis til dig og dine ønsker.

Du kan i bunden af venstre side også vælge specifikke rejsebureauer, hvis du har en præference.

Når du har fundet din ønskede rejse, kan du trykke vælg tilbud og bestil, hvorefter du vil blive bedt om at vælge et af tilbuddene på listen. Herefter kommer du til en side, hvor du skal indtaste informationerne på alle personer, der skal med på rejsen. Herefter vil du kunne vælge forskellige betalingsmetoder. Læs mere om betaling af rejsen her.

Skal jeg bruge mit pasnummer ved booking?

Det er ikke nødvendigt at bruge dit pasnummer, når du booker en rejse. Når du booker, skal du kun bruge din fødselsdato og dit fulde navn som angivet i passet.

Ved booking skal du skrive alle rejsendes fulde navne, som de står i passene.

Hvilken værelsestype skal jeg vælge?

Værelsestyperne kan variere meget fra hotel til hotel. Vi anbefaler derfor, at du læser beskrivelsen fra rejsebureauet, inden du booker. Dette kan gøres i den blå fane Se rejsebeskrivelse fra rejsebureauet under hvert tilbud.

Nedenfor vises en liste over forskellige værelsestyper.

Enkeltværelse

Et enkeltværelse består af et rum med en seng. Det kan i enkelte tilfælde tillades at få en opredning til et barn. Enkeltværelset kan være af en lidt dårligere standard i forhold til dobbeltværelser. Ofte får enkeltpersoner dog en dobbeltværelse til eget brug.

Dobbeltværelse

Et dobbeltværelse består af ét rum, som er beregnet til to personer. Der vil være en dobbeltseng eller to enkelt senge. På dobbeltværelser vil det ofte være muligt at få ekstra opredninger til børn i form af en sovesofa eller ekstra senge.

Familieværelse

Et famileværelse er et værelse, som er beregnet til familier. På familieværelser vil der som regel være rigtige senge til alle familiemedlemmer. Der kan dog i nogle tilfælde være sovesofaer til børnene. Et familieværelse kan bestå af ét samlet stort værelse, et opholdsrum + 1 soveværelse eller et opholdsrum + 2 soveværelser. Dette vil fremgå i rejsebeskrivelsen. Familieværelser er uden køkkenfaciliteter.

Lejlighed

Lejligheder er altid med køkkenfaciliteter og er derfor velegnede til familier, som ønsker at lave mad. Lejligheder kan variere i form og størrelse. Lejligheden kan bestå af ét stort samlet værelse med køkken, stue og sovepladser i ét. I de fleste lejligheder er der dog både et opholdsrum med tekøkken samt et eller to separate soveværelser.

Bungalows

Bungalows betegnes som en hytte med en terrasse og en lille have. De kan være fritstående. Mange bungalows har køkkenfaciliteter. Størrelsen kan variere og indeholde op til flere værelser.

Studio

Et studio er beregnet til to personer. I studios er der altid køkkenfaciliteter i form af et tekøkken. Studios består af ét samlet værelse, hvor der både er køkken, opholdsområde og sovepladser. Studios er derfor velegnede til par, som ønsker at kunne lave mad selv.

Junior suite

Junior suiterne er af højere standard end almindelige værelser. De består af en mindre siddegruppe samt et værelse, der som regel er større end dobbeltværesler.

Suite

Suiter er mere luksuriøse værelser. De varierer i form, indretning og størrelse. Fælles for suiter er, at de ofte har en god placering på hotellet og er luksuriøst indrettet.

Villa

En villa er en fritstående og med egen indgang, separat køkken og flere værelser. En villa besidder som regel en terrasse samt en have.

Økonomi/promotion

Økonomi/promotion værelser er af lavere standard. Dette betyder for eksempel, at de kan være mindre og have en mindre attraktiv placering på hotellet.

Hvordan booker jeg flere værelser?

Vores hjemmeside tilbyder desværre endnu ikke, at man selv kan booke flere værelser. En rejse med flere værelser end ét, kaldes for en gruppebooking.

Dog kan du altid kontakte os direkte med dine ønsker, hvorefter vi vil lave et manuelt tilbud til dig. Du kan bruge vores grupperejseformular eller kontakte os via det blå chat-ikon i nederste højre hjørne.

Besvarede dette dit spørgsmål?